En vognmand fra Næstved, du kan stole på

K B Transport A/S - en del af SHT Transport A/S

K B Transport A/S i Sandved blev købt af SHT Transport A/S i Ringsted i oktober 2022.

 

LÆS PRESSEMEDDELSE HER

 

 

Om os

KB Transport beskæftiger sig med mange enkeltstående opgaver. Der bliver b.la. flyttet landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. Så skulle du have brug for transport og kørsel af større ting, det kan være en stor maskine, båd eller andet tungt gods.

Så er det os du skal have fat i.

På vores biler har vi bl.a. pallegafler og til kranen bruger vi altid stropper til at transportere din opgave med.

Vi tilbyder indhentning af nødvendige tilladelser fra politi og vejmyndigheder, ved specialtransport samt kørsel med godkendt ledsagervogn.

Vi har udlejning af containere. Åbne containere til affald, brokker eller andet materiel.
Lukkede containere til flytning af materialer, der ikke må blive våde.

Vores kraner bliver brugt ved opsætning af spær på selv store bygninger, af gangbroer på siloer, pavilloner og diverse løfteopgaver for alle.
Vi har også mulighed for at hejse mindre opgaver, som at hejse tagplader op til tømrerne, så det går stærkt med at få taget lagt. Det sætter både håndværkere og kunden stor pris på.

Vi har mere end 30 års erfaring med søsætning af både.
Vi løfter både op og ned. Vi kører gerne til havnen og hjem igen eller hvis båden skal på værksted, transporterer vi gerne.

Vi har ligeledes mange års erfaring i kranarbejde og sætter en ære i at kunne stille dine varer hvor du vil have dem. Uden at ødelægge noget.

Vi tilbyder gerne at komme ud og vurderer opgaver, idet der ofte skal foretages afstandsmåling og beregninger før et sikkert løft kan foretages.

 

Vi stræber efter at yde en god og ensartet service med fast chauffør på alle biler.

Tilbyder mange forskellige opgaver

Hos ​KB Transport A/S løser vi mange forskellige opgaver på det meste af Sjælland. Vores kompetencer er brede og vi sætter en dyd i at løse opgaver hurtigt og professionelt.

Historien om en vognmand

Jeg startede som selvstændig vognmand 1. april 1988.

I begyndelsen kørte jeg rundt i en lille container bil, en Toyota Dyna, der var specielt egnet til steder med meget lidt plads. Det var sådan en niche blev startet. Mulighederne blev set og et firma var i gang.

KB Transport blev startet op med sloganet: Vi kommer hvor de store gi'r op!

I starten var det næsten udelukkende for de private kunder. Dette har med tiden ændret sig, og i dag er flertallet af vores kunder erhvervskunder.

Dette krævede flere chauffører, flere og større lastbiler. I 2005 var året hvor jeg, som vognmand dannede KB Transport A/S.

Jeg valgte at danne aktieselskab for at sikre firmaets fortsatte eksistens og fortsat fremstå, som en troværdig samarbejdspartner.

Siden start i 1988 er vognparken udvidet, således at vi i dag råder over 4 lastbiler med kraner i forskellige størrelser. Vi har rendegraver, en kurerbil til kørsel af mindre opgaver og diverse åbne og lukkede containere.

Vi har derfor et godt udvalg i vores vognpark, og er klar til enhver opgave.Vognparken i årenes løb været skiftet ud, så af lastbiler har vi gennem tiden kørt Toyota, Man, Mercedes og Scania. Vi har været glade for alle lastbiler, men været mest vedholdende på Man og Scania, som vi køre med idag.

Vi udvider i 2008 firmaet med kurer kørsel, da vi har fået flere henvendelser på kørsel med mindre gods.

I 2013 kunne vi stolte holde 25års jubilæum, hvilket der blev støttet godt op om. Det var også i denne anledning, vi er kommet ekstra godt i gang med facebook. Så vi kan dele nogle af de spændende og anderledes opgaver, vi som chauffører kommer på.

Vi er i dag 3 chauffører som har hver sin bil. Chaufførerne er nemt tilgængelige for vores kunder, da alle har egen firmatelefon i bilen.

Det er vigtigt for os at have et sundt og trygt forhold til vores kunder.

Fortalt og skrevet af vognmand Kim Bøgh

Link til samarbejdspartnere:

Vi har samarbejdspartnere indenfor flere forskellige fagområder, og sætter stor pris på alle.

Er du en af vores samarbejdspartnere og ønsker du en henvisning gennem vores hjemmeside, så skriv en mail eller ring til os. 

Trælasthandler:

 

Tømrerfirmaer:

 

Maskinfabrikker:
  • Kongskilde Maskinfabrik, Sorø

 

Murer/Entreprenører:
  • Sandved Entreprenør og Murerforretning ApS

 

Vi er medlem af Danske Vognmænd, som er brancheforeningen for det danske transporterhverv (i daglig tale kaldt DTL).